Ca. 20-30 stk.
180g smør
100g muscovadosukker
85g sukker
360g hvedemel
1/3 tsk. Bagepulver
1/3 tsk. Salt
1 tsk. kanel
Fintrevet skal af 1 usprøjtet citron
15g fintrevet, frisk ingefær
1 æg
50 g hakket, lys chokolade
Pisk smør, muscovadosukker og sukker hvidt og skummende. Tilsæt melet og alle de øvrige ingredienser undtagen ægget og chokoladen. Ælt til sidst den hakkede chokolade forsigtigt i dejen, og rul den i pølser på 3-4 cm i diameter. Rul pølserne ind i husholdingsfilm, og lad dejen hvile i køleskabet mindst et par timer. Tag dejen ud af køleskabet, fjern husholdningsfilm og skær dejen i stykker på ca. 1 cm. Dejen kan med fordel fryses, hvilket gør den lettere at skære. Pensl med ægget og bag kagerne til de er let gyldne ved 175 grader i ca. 9 minutter. (Kagerne bliver først sprøde når de køler af).