Ingredienser
1 lille hvidkålshoved
4 gulerødder
Marinade:
2 spsk. dijonsennep
1 dl æble- el. hvidvinseddike
3 tsk sellerisalt
2 spsk. sukker
1 tsk. st. spidskommen
friskkværnet peber
Coleslaw dressing:
2 dl creme fraiche 18%
2½ dl mayonaise
salt og peber
sukker efter behag
Fremgangsmåde:
Snit hvidkålen meget fint (evt. på råkostmaskine)
Riv gulerødderne groft, gerne i tændstiklignende strimler
Bland kål og gulerod. Stil blandingen koldt
Pisk ingredienserne til marinaden sammen.
Kom kålblandingen i marinaden og lad trække i min. 30 min.
Vend tit rundt i blandingen
Rør coleslaw-dressingen sammen af de nævnte ingredienser.
(smagen skal ligge på den søde side)
Frahæld marinaden fra kålblandingen.
Kom kålblandingen i coleslaw dressingen og vend det hel rundt, helst lige før serveringen
(Maduniverseret - Linda)