Rodfrugt remoulade (tak til Aarstiderne)
Portion: 1 glas.
Ingredienser:
300 g blandede rodfrugter f.eks. selleri, gulerod, jordskok
evt. 100 g blomkål eller broccoli
4 spsk skyr eller flødeost
2 spsk mayonnaise
1 spsk grov sennep
1 porre, det hvide
3 spsk kapers, groft hakket
2 spsk saltede agurker, fint hakket
Evt. persille, fint hakket
Fremgangsmåde:
Riv rodfrugterne groft. Del kålen i mini buketter og kom dem i kogende vand med salt i 10 sekunder, afdryp og afkøl.
Til dressingen: rør skyr, mayonnaise og sennep sammen. Vend med finthakket porre, kapers, agurker og persille.
Vend rodfrugter og buketter i dressingen og smag til med salt, peber, sennep og salt.
Server til fiskefrikadeller eller kom i en skøn rugbrødssandwich med salatblade og et par skiver kold steg/roastbeef.