tirsdag den 15. september 2009

Rodfrugt Remoulade

Rodfrugt remoulade (tak til Aarstiderne)
Portion: 1 glas.

Ingredienser:
300 g blandede rodfrugter f.eks. selleri, gulerod, jordskok
evt. 100 g blomkål eller broccoli
4 spsk skyr eller flødeost
2 spsk mayonnaise
1 spsk grov sennep
1 porre, det hvide
3 spsk kapers, groft hakket
2 spsk saltede agurker, fint hakket
Evt. persille, fint hakket

Fremgangsmåde:
Riv rodfrugterne groft. Del kålen i mini
buketter og kom dem i kogende vand med salt i 10 sekunder, afdryp og afkøl.

Til dressingen: rør skyr, mayonnaise og
sennep sammen. Vend med finthakket porre, kapers, agurker og persille.

Vend rodfrugter og buketter i dressingen
og smag til med salt, peber, sennep og salt.

Server til fiskefrikadeller eller kom i en
skøn rugbrødssandwich med salatblade og et par skiver kold steg/roastbeef.