1 stor kylling/unghane
olie
Fuldkornsris, kogte - ca samme portion som man ville lave som alm tilbehør
1 stk smør
1 lille løg 1 fed hvidløg
8 tørrede øko abrikoser, hakket
3-4 soltørrede tomater, hakket
salt og peber
Tilbehør: agurksalat, hjemmelavet
1 øko agurk
1 dl øko lager eddike
1,5 dl kogt vand (ikke varmt mere)
4 spsk med top rørsukker
citrongræs, finthakket
Kog risene til kyllingen
Check kyllingen indvendigt for indmad.
Skær agurk i tynde skiver og drys med salt og den trække i ca. 20 minutter.
Hak løg og hvidløg og damp det i en gryde med smør.
Tag det af varmen og rør de hakkede abrikoser og tomater i sammen med 2 dl. af risene
Smag til med salt og peber.
Fyld det hele i kyllingen.
Læg Kyllingen i et ovnfastfad.
Smør den med olie og drys lidt salt på.
Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time og 15 minutter,
Det overskydende fyld lægges rundt om kyllingen når der er 20 minutter tilbage.
Kyllingen er færdig når saften i lårene er klar.
Tryk væden ud af agurkerne
Bland eddike, sukker og hakket citrongræs - bland agurken i.
Smag til med peber