Ingredienser
300 g rabarber (æbler kan bruges i stedet for)
100 g rørsukker
korn fra en vanillestang
150 g smør
150 g sukker
1 æg
50 g mel
125 g kokosmel
1 knivspids bagepulver
Fremgangsmåde
Snit rabarberne fint og bland dem med rørsukker og vaniljekorn.
Rør smørret med sukker og tilsæt ægget.
Bland mel, kokosmel og bagepulver og drys det i dejen under omrøring.
Fordel halvdelen af dejen i et smurt tærtefad på omkring 25 cm. i diameter og læg rabarberblandingen ovenpå.
Resten af dejen fordeles ovenpå.
Bag tærten i en forvarmet ovn ved 175 grader i cirka 40 minutter til den er pæn og jævnt lysebrun.
Tærten smager godt lun. Man kan serverer cremefraiche eventuelt tilsat lidt vanilje til tærten. Eller vanilleis f.eks. DET smager himmelsk! Kagen er svær at skære i hele stykker så brug en ske
(blogspot aftenkaffe Benny)